Мања слова Већа слова РСС
Топ вијести Најчитаније  
27.06.2018

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ: Амбасадор Савезне Републике Њемачке, господин Њ. Е. Ханс Гüнтхер Маттерн и

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ: Амбасадор Савезне Републике Њемачке, господин Њ. Е. Ханс Гüнтхер Маттерн и

Дана 26.06.2018. године амбасадор Савезне Републике Њемачке, господин Њ. Е. Ханс Гüнтхер Маттерн и... Дана 26.06.2018. године амбасадор Савезне Републике Њемачке, господин Њ. Е. Ханс Гüнтхер Маттерн и представници НВО Института за социјалну и образовну политику и НВО Хаппy лифе посјетили су Завод за извршење кривичних санкција којом приликом су за потребе библиотека које користе лица лишена слободе у Заводу донирали књиге. Амбасадор и представници НВО сектора су у пратњи представника Управе Завода извршили обилазак организационе јединице Затвора за кратке казне и дијела организационе јединице Казнено-поправни дом Подгорица у ком су смјештене затворенице. Завод за извршење кривичних санкција изражава задовољство посјетом и донацијом од стране представника амбасаде Савезне Републике Њемачке, НВО Института за социјалну и образовну политику и НВО Хаппy лифе и истиче значај наведених активности за Завод за извршење кривичних санкција.Актуелности

19.06.2020.

С А О П Ш Т Е Њ Е З А Ј А В Н О С Т

Ранг Листе за избор кандидата

више...
29.05.2020.

С А О П Ш Т Е Њ Е З А Ј А В Н О С Т

У циљу унапређења услова боравка, живота и рада лица лишених слободе, у Управи за извршење кривичних санкција, дана 29.05.2020. године настављена је сарадња и закључен Меморандум о сарадњи између Управе за извршење кривичних санкција и Њемачке невладине организације „Хелп-Хилфе зур Селбстхлфе“.

више...
27.05.2020.

Обавјештење

РЕЗУЛТАТИ ТЕСТИРАЊА КАНДИДАТА-ПРИПРАВНИКА СА ПИСАНОГ ТЕСТА

више...
18.05.2020.

С А О П Ш Т Е Њ Е З А Ј А В Н О С Т

Обавјештавамо Вас да ће дана 27.05.2020. године на Полицијској академији у Даниловграду са почетком у 08,00 часова бити организовано тестирање кандидата пријављених на Јавни оглас за пријем у радни однос у УИКС-а у својству приправника.

више...
04.05.2020.

Саопштење за јавност

Савјет Европе донирао је опрему за запослене у Управи за извршење кривичних санкција у циљу заштите од епидемије корона вируса.

више...

Мултимедија