Manja slova Veća slova RSS
>

S A O P Š T E NJ E Z A J A V N O S T

Datum objave: 18.05.2020 10:54 | Autor: UIKS

Ispis Štampaj stranicu


Description: grb

Crna Gora

UPRAVA ZA IZVRŠENJE

 KRIVIČNIH SANKCIJA

 

Podgorica, 15.05.2020. godine

 

OBAVJEŠTENJE KANDIDATIMA

Prijavljenim na Javni oglas za prijem u radni odnos u UIKS-a

u svojstvu pripravnika

 

 

Poštovani/a,

 

Obavještavamo Vas da će dana 27.05.2020. godine na Policijskoj akademiji u Danilovgradu sa početkom u 08,00 časova biti organizovano testiranje kandidata prijavljenih na Javni oglas za prijem u radni odnos u UIKS-a u svojstvu pripravnika.

 

Testiranje će obuhvatiti izradi pisanog testa koji će sadržati pitanja iz oblasti ustavog sistema, organizacije, funkcionisanja, načina rada i postupanja sudova, Državnog tužilaštva i organa državne uprave, kao i nadležnosti, organizaciju i način rada Uprave.

 

Kandidati koji na pisanom testu ostvare najmanje 25 bodova od predviđenih 50 bodova, će pristupiti psihološkom testiranju istog dana u 12,00 časova, odnosno 14, časova, a kako će psihološko testiranje biti organizovano u dvije grupe u računarskoj Sali na Policijskoj akademiji u Danilovgradu.

 

Napomena: Prijavljeni kandidati na Javni oglas za prijem u radni odnos u UIKS-a u svojstvu pripravnika su dužni da dana 27.05.2020. godine pristupe testiranju u 08,00 časova na Policijskoj akademiji u Danilovgradu. Kandidati su u obavezi i da sa sobom ponesu i zaštitnu masku i rukavice radi poštovanja mjera izdatih od nadležnih, a u cilju sprečavanja širanja korona virusa.

 

 

 

UPRAVA ZA IZVRŠENJE KRIVIČNIH SANKCIJA

                                                                      Komisija za provjeru sposobnosti kandidata

                                                                  Dragica Rajković, Goran Maraš Nebojša Janković