Manja slova Veća slova RSS
>

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: Ambasador Savezne Republike Njemačke, gospodin Nj. E. Hans Günther Mattern i predstavnici NVO Instituta za socijalnu i obrazovnu politiku, NVO Happy life posjetili su Zavod za izvršenje krivičnih sankcija

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: Ambasador Savezne Republike Njemačke, gospodin Nj. E. Hans Günther Mattern i predstavnici NVO Instituta za socijalnu i obrazovnu politiku, NVO Happy life posjetili su  Zavod za izvršenje krivičnih sankcija
Datum objave: 27.06.2018 10:30 | Autor: Lj.J

Ispis Štampaj stranicu


SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Dana 26.06.2018. godine ambasador Savezne Republike Njemačke, gospodin Nj. E. Hans Günther Mattern i predstavnici NVO Instituta za socijalnu i obrazovnu politiku i NVO happy life posjetili su  Zavod za izvršenje krivičnih sankcija kojom prilikom su za potrebe biblioteka koje koriste lica lišena slobode u Zavodu donirali knjige.

 Ambasador i predstavnici NVO sektora su u pratnji predstavnika Uprave Zavoda izvršili obilazak organizacione jedinice Zatvora za kratke kazne i dijela organizacione jedinice Kazneno-popravni dom Podgorica u kom su smještene zatvorenice.

 Zavod za izvršenje krivičnih sankcija izražava zadovoljstvo posjetom i donacijom od strane predstavnika ambasade Savezne Republike Njemačke, NVO Instituta za socijalnu i obrazovnu politiku i NVO happy life i ističe značaj navedenih aktivnosti za Zavod za izvršenje krivičnih sankcija.